PISHIRGAN KARTOSHALI ISSIQ SALAT
Ingredientlar
3 порций
Bonduelle yashil no'xati 1/4 qadoqda
butun marinadlangan shampinyonlar 1/5 ban.
mini kartoshka200 g.
miks salat100 g.
tvorogli pishloq100 g.
o'simlik yog'i2 osh qoshiq
paprika1 osh qoshiq
maydalangan koriandr 1/2 osh qoshiq
Ta'bga ko'ra tuz
Sous uchun:
apelsin1 dona
soya sousi30 ml.
sarimsoq piyoz1 bo'lak
kunjut moyi 1/2 choy qoshiq
kunjut1 osh qoshiq
Ovqat pishirish
1. Kartoshkani yuving va ikkiga bo'ling, tuz, ziravorlar va sariyog’ qo'shing, aralashtiring, pishirish listiga qo'ying va 200 C ga qizdirilgan pechga 15-17 daqiqaga qo'ying.
2.No’xotni yo’riqnoma bo’yicha qaynatib oling.
3. Sous uchun apelsin po’stini mayda qirg'ichdan o'tkazing, so'ngra apelsindan sharbatni siqib oling va uni po'stiga qo'shing. Bundan tashqari, barcha boshqa masalliqlarni qo'shing va aralashtiring.
4. Tvorogli pishloqdan tashqari salat uchun barcha masalliqlarni bitta idish ichiga soling, ustiga aralashmani yarmini quying va aralashtiring. Salatni likopchaga soling va choy qoshiq bilan tvorogli pishloqni kichik bo’lak qilib qo’yib chiqing, qolgan aralashmani quying, stolga torting.
2.No’xotni yo’riqnoma bo’yicha qaynatib oling.
3. Sous uchun apelsin po’stini mayda qirg'ichdan o'tkazing, so'ngra apelsindan sharbatni siqib oling va uni po'stiga qo'shing. Bundan tashqari, barcha boshqa masalliqlarni qo'shing va aralashtiring.
4. Tvorogli pishloqdan tashqari salat uchun barcha masalliqlarni bitta idish ichiga soling, ustiga aralashmani yarmini quying va aralashtiring. Salatni likopchaga soling va choy qoshiq bilan tvorogli pishloqni kichik bo’lak qilib qo’yib chiqing, qolgan aralashmani quying, stolga torting.