O‘simliklarga asoslangan oziqlanishga ilhomlantiramiz
O‘SIMLIKLARGA ASOSLANGAN OZIQLANISHGA ILHOMLANTIRAMIZ
Biz ovqatlanish odatlariga barqaror ta'sir ko‘rsatish uchun sifatli o‘simliklarga asoslangan ovqatlanishni targ‘ib qilamiz
BIZNING MAJBURIYATLARI
№1 Biz sifatli o‘simliklarga asoslangan ovqatlarini ishlab chiqaramiz
2025 yilgacha 100% mahsulotlar Nutriscore tizimi bo‘yicha A va B reytingiga ega bo‘ladi
2030 yilgacha 100% oziq-ovqat keraksiz qo‘shimchalardan xoli bo‘ladi
Mahsulotlarimiz eng yaxshi reseptlar va innovatsion texnologiyalar tufayli ajoyib ta'mga ega
№2 Fleksitarianlarning turli ehtiyojlarini qondirish uchun o‘simlik mahsulotlarini kengaytiramiz*
Har yili yangi mahsulotlardan >15% daromad
2030 yilga kelib o‘simlikka asoslangan tayyor ovqatlar toifasidan olingan daromad miqdori - 20 %
№3 Fleksitarian oziq-ovqat tizimiga ko‘proq insonlarni jalb qilamiz
Dunyo bo‘ylab barcha Bonduelle bo‘linmalari 2030 yilgacha maxsus dasturlar orqali o‘simliklarga asoslangan ovqatlanishni targ‘ib qiladi
Biz 2020 yilga nisbatan 2030 yilgacha Louis Bonduelle jamg‘armasi qamrab olgan insonlar sonini ikki baravar oshirishni maqsad qilganmiz
Fleksitarianlik — sog‘lom va ekologik toza ovqatlanish foydasiga hayvon mahsulotlarini iste'mol qilishni kamaytirishni o‘z ichiga olgan parhez.
BONDUELLE GURUHI NATIJALARI
15%
2030 yilga kelib o‘simlikka asoslangan tayyor ovqatlar hisobidan olingan daromad miqdori
Greenologiy dasturi bo‘yicha 780 nafar oshpaz «o‘simlik asosidagi oshxona» dasturi bo‘yicha malaka oshirdi
Bonduelle va Globus markali mahsulotlarning 92% Nutriscore tomonidan A va B reytingiga ega
1500
детей участвовало в проекте
LOYIHALAR
Sifat nazorati
Maqsadli Nutriscore
Nutriscore tizimi sabzavot, mevalar, dukkaklilar, ko‘proq oqsil va klechatka miqdori kabi ozuqaviy moddalar ulushini oshirishni va mahsulotdagi shakar, tuz, to‘yingan yog‘li kislotalar ulushini kamaytirish tarafdori
Ta'lim
Krasnodar maktablarida "Didlar haqida bahslashmaydilar" loyihasi края
Loyihaning maqsadi - bolalarni yana ko‘proq sabzavot iste'mol qilishga undash va ularni chinakam didga ega mutaxassislar sifatida rivojlantirish. Ishtirokchilar ovqatlanish mutaxassisi va animator bilan birgalikda o‘qitildi, topshiriqlarni bajardi va master-klassda o‘zini oshpaz sifatida sinab ko‘rdi
Ta'lim
Sibir Federal universiteti (Krasnoyarsk)dagi Paul Bocuse institutining Gastronomiya instituti bilan hamkorlik
Biz restoran sanoatida kasblarni tanlagan talabalarni o‘simlikka asoslangan ovqatlanish bilan menyuni kengaytirishga ilhomlantiramiz.
https://gastronomyinstitute.ru/ saytiga havola
Ta'lim
"Soglom ovqatlanish boshidan oxirigacha" onlayn darslari
Danone kompaniyasi bilan qo‘shma loyiha va to‘g‘ri ovqatlanishni o‘rgatish va sog‘lom ovqatlanish odatlarini shakllantirish bo‘yicha onlayn ta'lim platformasi
Sifat nazorati
Rossiyada organik mahsulotlarni rivojlantirganlik uchun mukofot
Yangi organik mahsulot nominatsiyasida g‘alaba. Bonduelle - Rossiyada organik no‘xat va makkajo‘xori sotadigan birinchi kompaniya.
Ta'lim
Professionallar uchun ta'lim
Dastur doirasida Bonduelle mutaxassislari HoReCa mutaxassislari bilan oziqlanish va o‘simliklarga asoslangan oziqlanish sohasidagi bilimlarini baham ko‘rishadi
Ushbu sayt ma'lumotlarni saqlash uchun cookie-fayllardan foydalanadi. Saytdan foydalanishni davom ettirish orqali siz ushbu fayllardan foydalanishga rozilik bildirasiz.