MINI BROKKOLI, MAKKAJO'XORI VA SARIMSOQLI GULKARAMDAN GURUCH

/ 5
80 Kkal / 100 g
25 min
MINI BROKKOLI, MAKKAJO'XORI VA SARIMSOQLI GULKARAMDAN GURUCH

Ingredientlar

4 порций
yosh makkajo’xori 2/3 ban.
saralangan gulkaram1 ta qadoqda
saralangan brokkoli mini1 ta qadoqda
zaytun moyi3 osh qoshiq
Ta'bga ko'ra tuz
qizil piyoz 1/2 dona

Ovqat pishirish

1. Gulkaramni muzdan eriting. Suyuqlikni olib tashlang. Salfetka bilan artib oling. Juda mayda qilib to'g’rang.
2. Sarimsoqni tozalang va barg shaklida kesing. Piyozni tozalang va kubik shaklida kesing.
3. Tovani oldindan qizdiring, yog’ soling, sarimsoq barglari va piyozni qovuring, brokkoli gulini qo'shing, 5 daqiqa qovuring, so'ngra to’g'ralgan gulkaramni qo'shing.
4. Makkajo'xoridan suyuqlikni to'kib tashlang va sabzavotlarga qo'shing, yana 2 daqiqa davomida yuqori olovda qovuring, ta'bga ko’ra tuz qo'shing.
5. Sabzavotlarni chuqur idishda torting.
Karamni maydalash oson bo'lishi uchun avval uni tasma qilib kesib oling, keyin maydalang.

Retseptga baho bering

1
2
3
4
5

Ushbu toifadagi boshqa retseptlar

Saytda bundan tashqari