ZAYTUN YOG’IDA QOVURILGAN TOSTLI RATATUY
Ingredientlar
4 порций
fransuzcha "Ratatuy" sabzavotlar aralashmasi2 ta qadoqda
baget1 dona
zaytun moyi50 ml.
ko'katlar20 g.
Ovqat pishirish
1. Tovani isitib oling, 2 osh qoshiq o'simlik yog'i soling va sabzavotlarni 7-12 daqiqa davomida qovuring.
2. Bagetni 1,5 sm qalinlikdagi bo'laklarga kesib oling, tovani qizdiring, yog' qo'shing va nonni ikki tomondan qovuring. Agar kerak bo'lsa, tovaga yana yog' qo'shing.
3. Sabzavotlarni tost va to’g'ralgan ko’katlar bilan dasturxonga torting.
2. Bagetni 1,5 sm qalinlikdagi bo'laklarga kesib oling, tovani qizdiring, yog' qo'shing va nonni ikki tomondan qovuring. Agar kerak bo'lsa, tovaga yana yog' qo'shing.
3. Sabzavotlarni tost va to’g'ralgan ko’katlar bilan dasturxonga torting.