POMIDORLI BROKKOLI SHO’RVASI

/ 5
95 Kkal / 100 g
40 min
POMIDORLI BROKKOLI SHO’RVASI

Ingredientlar

4 порций
saralangan brokkoli 1/2 qadoqda
zaytun moyi2 osh qoshiq
piyoz2 dona
Ta'bga ko'ra tuz
pomidor3 dona
kartoshka3 dona
yangi sabzi1 dona
ukrop
Ta'bga ko'ra tuz murch

Ovqat pishirish

1. Piyozni to'g'rang va zaytun moyida oltinrang bo'lguncha qovuring. Piyozni ingichka halqa, sabzini esa somoncha qilib kesib oling. Sabzavotlarni kam yog’ solingan tovada ozroq qovuring. To’g'ralgan kartoshkani qaynoq suvga soling, 5-7 daqiqa davomida qaynating. Pomidorning po’stini ozroq kesib oling va ustidan qaynoq suv quying, po'stini tozalang va kvadrat shaklida kesing. Qaynash tugashidan bir necha daqiqa oldin sabzi va piyoz bilan birga sho'rvali qozonga soling. Ta’bga ko’ra tuz, murch qo’shing.
2. Tug'ralgan kartoshkani qayab turgan suvga soling. Kartoshka deyarli tayyor bo'lganda, brokkoli va qovurilgan piyoz qo'shing, 5-7 daqiqa davomida qaynating.
3. Pomidorlar po'stini kesib, qaynoq suv quying, tozalanang va kvadrat shaklida kesib oling. Pishirish tugashidan bir necha daqiqa oldin, sabzi bilan birga sho'rvali qozonga soling. Ta’bga ko’ra tuz, murch qo’shing.
4. Mayda to’g'ralgan ukrop sepib, stolga torting.
Pomidordan po'stini tezda olib tashlash uchun siz ularni 25 soniya davomida yuqori quvvatda mikroto'lqinli pechga qo'yishingiz mumkin. Yarim daqiqaga qoldiring - va po'stini olib tashlang.

Retseptga baho bering

1
2
3
4
5

Ushbu toifadagi boshqa retseptlar

Saytda bundan tashqari