• feasting

Tokio Balig’i

zamonaviy

Qarang Yaponiyaning ushbu mazali taomini tayyorlash qanday oson - u juda sodda! Yaponiyaning mazali taomi uchun bosqichma bosqich tayyorlash yo'riqnomasi va video retsept.

Videoni tomosha qiling va biz bilan taom tayyorlang!

Bulg’or qalampirini ingichka qilib somoncha shaklida to’g'raymiz, ozgina tuz sepamiz, limon sharbatini soching va marinadlanishi uchun likopchada qoldiramiz. Gurlkaramni limon suvi qo’shib pishiramiz va guruchni yarim pishgan holatga keltiramiz.

100 gramm pishloqni qirg’ichdan o’tkazamiz. Endi unga mayonez va guruchni qo’shamiz. Va ularni yaxshilab aralashtiramiz. Bir qavat zar qog’oz olamiz, unga baliq go’shtini qo’yamiz, ustidan pishloqni qo’yamiz va ularni ikkinchi baliq go’shti bilan yopamiz. Zar qog’ozdan kosacha yasang, uni tovaga qo’ying va 30 daqiqa davomida duxovkada pishiring.

Garnir uchun shirin sirop tayorlaymiz. Buning uchun o’tga chidamli Pyrez kostryulkasini olamiz va teng miqdorda suv bilan shakarni aralashtiramiz. Qaynovga yetkazamiz va 5 daqiqa davomida aralashtirib turamiz. Qaynoq siropni gulkaram ustiga quyamiz.

Guruchli baliqni gulkaram bilan birga likopchaga qo’yamiz va uni marinadlangan bulg’or qalampiri bilan bezatamiz. An’anaviy yapon retsepti bo’yicha tayyorlangan mazali va foydali Tokio balig’idan bahramand bo’ling.

Ushbu taomni tayyorlash uchun masalliqlar ro’yxati:

Tokio Balig’i

, , , , , ,