Sushi guruchi

  • 60 min
  • o'rtacha
  • 4

Foydalanuvchining bahosi
1 Yulduz2 Yulduzlar3 Yulduzlar4 Yulduzlar5 Yulduzlar (5 ovozlar, o'rtacha: 4.20 dan 5)
Loading...Loading...

Sushini asosi – sushi guruchini tayyorlash usuli.

To’g'ri tayyorlanganda u dona dona va biroz yopishqoq holda bo’ladi.

Ingrediyentlar

2 ½ chashka suv 2 ½ chashka guruch Ziravorlar: 4 osh qoshiq yumshoq sirka 3 osh qoshiq shakar 2 ½ choy qoshiq tuz 2 osh qoshiq mirin  

tayorlov

  • Guruchni yuving va 30 daqiqa suvda qoldiring.
  • Suvni qaynoqqa keltirib 1-2 daqiqa qaynating
  • Guruchni solib 15 daqiqa  atrofida guruch suvni tortib olgunga qadar past olovda qaynating
  • Barcha ziravorlarni qo’shing, aralashtiring.
Taqdim etish: Taxta qoshiq ishlating. Guruchni kosaga soling, pastdan yuqoriga qarab aralashtiring. Keyin ziravorlar qo’shing qavariq bo’lgunga qadar aralashtiring. Ustini yopilgan holda (uy harorati darajasida) sovuting.

, , , , , ,