Turk kurka Shaurmasi

  • 30 min
  • oson
  • 2

Foydalanuvchining bahosi
1 Yulduz2 Yulduzlar3 Yulduzlar4 Yulduzlar5 Yulduzlar (1 ovozlar, o'rtacha: 3.00 dan 5)
Loading...Loading...

Shaurmalar Turkiyada ko'p yil ilgari paydo bo’lgan va Yunonistondan kelgan bo’lsa kerak.

Ingrediyentlar

  • 1 dona kurka oyog’i
  • 1 konserva jo’xori
  • bambuk nishlari
  • qishki tuzlama
  • ziravorlar
  • shaurma ziravorlari

tayorlov

  •  Kurka oyog’ini      terisini olib tashlaymiz, czubrica ziravoriga botiramiz, so’ngra bir-ikki soatga sovutgichga qo’yamiz.
  • Tovaga solib duxovkada pishiramiz.
  • Go’shtni sovutib uzun qilib kesamiz.
  • Go’shtni tovada bambuk nishlari va jo’xori bilan qovuramiz, ta’bga ko’ra      ziravorlar solamiz.
  • Taqdim etish: Grek salati, tzatziki sousi, guruch yoki kartoshka chipslari va pitta noni bilan taqdim etiladi.
 

, , , , , , ,